Sletio s ceste u maslinik kod Nadina. Auto se zapalio: 'Izgorjelo je pola maslinika...'

12.07.2022. 20:01:00

U utorak u Nadinu autom je sletio s autoceste A1 i zapalio je maslinik. Požar gasi 10 vatrogasaca, vlasnik maslinika kaže da je šteta velika

U utorak oko 16:20 muškarac je autom sletio u maslinik koji se nalazi u Nadinu uz autoput, 24sata .

- Ovo je jako tužno. Izgleda mi kao da je pola maslinika izgorjelo. Mi evo branimo s jedne strane da vatra ne zahvati i druge masline, a vatrogasci gase s ceste. Doveli smo cisternu, od vrućine nam pucaju gume na autima. Prvih nekoliko redova je već izgorjelo, sad je prošao i kanader. Ovdje nas je trenutno troje iz maslinika koji gasimo, samo da što prije ugasimo i da ne stradaju i ostale masline - rekla nam je kćer vlasnika maslinika u Nadinu. 

- Od izlaza Zadar II prema Splitu, muška osoba je upravljala osobnim vozilom i sletjela je s kolnika pri čemu je došlo do zapaljenja vozila. Vatrogasci gase požar. Ozlijeđenom je pružena pomoć i vozi se u bolnicu radi daljnje hospitalizacije - javili su nam iz policije.

Vatrogasci trenutno gase veliki požar koji je izbio u masliniku, a detalji će biti poznati nakon očevida.

Promet se odvija normalno. 

Izvor: 24sata/Foto: 24sata.hr

Izvorni autor: Ivana Mihaljević/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.