SNAŽAN APEL VATROGASACA Bilo bi predivno da se večeras ne puca, pokažimo dostojanstvo...

31.12.2020. 10:58:00

'DOSTA JE TOGA BILO ZA VRIJEME RATA'

Na stranici "Vatrogasci - Oni su naši heroji", objavljena je poruka uoči večerašnjeg dočeka Nove godine. Prenosimo je u cijelosti. Napisali su je kasno sinoć, na svojoj Facebook stranici...

''Sutra je stara godina, čekamo novu 2021...

Bilo bi predivno da ne puca se, i upotrebljava pirotehnika i ostala oruđa koja prave buku i štetu.

Dosta se pucalo za vrijeme rata...u Petrinji, Glini, Pokupskom, Sisku, Kravarskom...neću nabrajat dalje druga mjesta...i druga mjesta, sada razorena potresom...

Pomozimo jedni drugima, jedni druge trebamo.

Nemam razloga veseliti se, pogotovo sada.

Nemaju svi topli dom, pitku vodu, hranu, odjeću, deku...radije pomozite drugima, nego da novac potrošite na nešto što čete spaliti, a jedna obitelj se može istom svotom nahraniti, ugrijati, tjedan dana. Obično većina vas potroši na pirotehniku i ostale naprave, stvarčice, popriličnu svoticu, samo neka dijete ima. U krivu ste, totalno.

Pokažimo dostojanstvo, podršku ljudima koji su izgubili sve. Ne dozvolite da vaši vatrogasci imaju pune ruke posla, i ovako imaju, dodatno je nepotrebno.

Ljudi, držite se, niste sami...''.

Sutra je stara godina, čekamo novu 2021... Bilo bi predivno da ne puca se, i upotrebljava pirotehnika i ostala oruđa...

Objavljuje Vatrogasci - Oni su naši HerojiSrijeda, 30. prosinca 2020.

Izvor: al/Direktno.hr/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.