Snježanu Sabolek nazvao ‘običnom kuharicom’: Klela si se u moju djecu, a sad ovako…

22.06.2020. 10:04:00

Nakon što je prije nekoliko dana prozvao i vrijeđao Ivana Vilibora Sinčića, predsjednika Živog zida, bivši saborski zastupnik te stranke Branimir Bunjac se na svom Facebook profilu obrušio i na Snježanu Sabolek, saborsku zastupnicu Živog zida.

U objavi je, među ostalim napisao kako je ona “bila njegova kućna prijateljica, posjećivala ga je svaki dan, klela se u njegovu djecu, davala mu maksimalnu podršku u politici”.

“Međutim, čim ti je Velika kraljica ponudila mjesto u saboru umjesto mene, spremno si otrčala u njezin zagrljaj i zaboravila me isti tren”, naveo je Bunjac u objavi.

“Iako si sve znala o ekipi kojoj si se pridružila mislila si da će ti pomoći to što pošteno radiš svoj posao i što imaš socijalne osjećaje”, napisao je. U objavi je Snježanu Sabolek nazvao “običnom kuharicom”.

“Jer nisi doktorica niti doktorand. (Ako ne znaš što je to doktorand, to ti je osoba koja je upisala poslijediplomski studij). Da si bila mudrija, draga Snježana, nikada ne bi priznala da si kuharica. Mogla si i ti reći da si doktorand, barem se predstaviti kao inženjerka!”, vrijeđao je Bunjac.

Izvor: 7dnevno/Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.