‘Sodoma i Gomora, dolazile su u minjacima... Brojač novca? Dobio ga je za rođendan. Dva tjedna poslije je pao‘

26.09.2020. 19:42:00

Otkrivamo sve detalje skrivenih odaja Dragana Kovačevića u koje je Petek odnio 1,96 milijuna kuna

Nedjeljni Jutarnji u sutrašnjem broju otkriva sve detalje skrivenih odaja Dragana Kovačevića u koje je Krešo Petek odnio 1,96 milijuna kuna i u koje su zalazili ljudi iz državnog vrha, moćni suci, ministri, glumci...

Stanari ulaza u Slovenskoj 9, ali i iz onih okolnih, kao da su jedva dočekali da svemu dođe kraj. Oni klub u Slovenskoj gledaju u sasvim drugom svjetlu. Ovo je njihova priča.

- Sodoma i Gomora. Stajali su tu taksiji. Cure bi nekad promašile ulaz, pa bi ih s drugog ulaza vraćali. Bile su skockane kao za svadbu, u minjacima ili uskim haljinama - priča nam stanar koji je promatrao kako u suton dolaze gosti u klub.

- Napokon je sve izašlo van. Milanovića sam vidio na proljeće ove godine, ne sjećam se točno u kojem mjesecu. Dolazio je i Mesić. Bilo je ovdje i svakakve sumnjive ekipe. Konobar je tu bio svaki dan, neovisno o tome je li se nešto događalo ili ne. Ali, kad bi vidjeli da dolaze cure iz Srbije, onda se znalo da je ‘akcija’. Nekad je trajalo do jutra - kaže naš sugovornik.

U klubu je bila impozantna količina pića.

- Kada sam prvi put ušao, na drvenim vitrinama iznad šanka bilo je zasigurno stotinjak butelja kvalitetnih vina, rakije, viskija. To je ono što je odmah upadalo u oči. Tu, dakle, ne govorim o onome što je bilo u šanku - priča jedan od naših sugovornika.

- Je li se brojao novac - pitamo ga.

- Mislite na uređaj ili na ruke? Ako mislite na uređaj, to mu je ekipa koja je zalazila u klub kupila za rođendan. Proslavio ga je početkom rujna. Dva tjedna poslije je pao - pričaju naši sugovornici.

(...)

U sutrašnjem Jutarnjem pročitajte veliki specijal na šest stranica o skandalu koji potresa Hrvatsku

image
naslovnica jutarnji

Izvor: jutarnji.hr/Foto: jutarnji.hr

Izvorni autor: Dušan Miljuš, Višnja Gotal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.