Šokantna vijest: Kobe Bryant poginuo je u padu helikoptera

26.01.2020. 21:19:00

Ponajbolji košarkaš svih vremena Kobe Bryant poginuo je u padu helikoptera u nedjelju u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, prenose američki mediji. S njim je bilo još četvero ljudi

Bivši američki košarkaš Kobe Bryant (41), jedan od najvećih košarkaša svih vremena, poginuo je u padu helikoptera u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu u Calabasasu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, piše Variety, a potvrdio je i ESPN.

Kobe je putovao s još najmanje četvero drugih ljudi u privatnom helikopteru kad se srušio 50-ak kilometara zapadno od Los Angelesa i izbio je požar. Brzo su stigli hitna pomoć i vatrogasci kako bi izvukli preživjele, ali nitko se nije izvukao.

Uzrok tragedije još se istražuje.

Foto: TMZ

Kobe je godinama koristio helikopter za putovanja, još i dok je igrao Los Angeles Lakerse. Putovao je tako iz Newport Beacha u Staples Center s helikopterom Sikorsky S-76, gdje je igrao utakmice.

Bryant je imao suprugu Vanessu i četiri kćeri, Giannu, Nataliju, Biancu i novorođenče Capri.

Smatra ga se jednim od najvećih NBA košarkaša svih vremena, 18 puta bio je u All-Star momčadi tijekom 20-godišnje igračke karijere u Lakersima.

Uskoro opširnije...

Izvor: 24sata/ Foto: Reuters

Izvorni autor: Josip Tolić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.