SPEKTAKL U HRVATSKOJ ĆE SE PAMTITI: Stigla je nova sjajna vijest, na stolu je moćna ponuda

27.04.2021. 15:51:00

Croatia Rally je proteklog vikenda bio glavna sportska atrakcija u Hrvatskoj. S borbom za pobjedu koja je prvim brzincima započela u petak, a završena je u nedjelju, moglo se uživati u spektaklu koji je donijelo Svjetsko prvenstvo u reliju (WRC), a nakon prvog izdanja, čini se da će ih biti još.

To otkriva nova ponuda koju su organizatori hrvatskog natjecanja WRC-a dobili nedugo nakon završetka prve utrke.

Svjetska organizacija automobilističkih sportova (FIA) ponudila je fiksni ugovor za održavanje reli utrke u Hrvatskoj u sklopu WRC-a još barem dvije godine.

Veselje za organizatore

Ova ponuda razveselit će organizatore hrvatskog relija, predvođene Danielom Šaškinom, predsjednikom Organizacijskog odbora utrke.

Šaškin je istaknuo da je utrka važna za Hrvatsku kao sportski spektakl, ali i za povezivanje s našom turističkom ponudom. Kako se sezona dolazaka gostiju bliži, taj aspekt također je iznimno bitan.

Stiže i nova šansa

S ponudom koja je stigla, otvara se i nova šansa za Croatia Rally koji bi dogodine mogao ponuditi još više spektakla.

To će, dakako, ovisiti i o epidemiološkim uvjetima. Budu li povoljniji, moglo bi biti više gledatelja uz ceste kojima se vozi utrka, a s njima bi slika s jurnjave relijaša Hrvatskom bila još ljepša.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Izvorni autor: I.K./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.