Sretan ti rođendan Ratni Prijatelju Ivice Arbanas Lipi

18.08.2020. 14:24:00

Hrvatski vitez i heroj obrane grada Vukovara Ivan Dok Anđelić čestitao je rođendan svojem prijatelju i suborcu i prvom zapovjedniku obrane grada Vukovara, Ivici Arbanasu Lipom .

Čestitku prenosimo u cijelosti:

Sretan ti rođendan Ratni Prijatelju Ivice Arbanas. Prošli smo skupa pakao Vukovara najteže bitke u Domovinskom ratu i hvala Dragom Bogu preživjeli. Ti si tada obnašao najviše zapovjdne dužnosti i meni koji sam ti bio od 14.09.1991. i zamjenik i poslije Vukovara. Ni ti ni ja nismo iz grada Vukovara i nikada kao profesionalni vojnici pripadnici AS ZNGa nismo ni od koga tražili nikakve zasluge za to. Ali valjda baš zato neki žele izmjniti i lažirati povjest i prikazti je drugačije nego što je. Što se više trude u tome sami otkrivaju pravu istinu koja mnoge demantira. Vrijeme i istinu ne može nitko sakriti a tebi se divim na strpljenju što sve te nepravde podnosiš. Samo odmahneš rukom i kažeš pusti ih nisam ja radi takvih ni radio to nego radi moje Hrvatske.

Izvor: Ivan Dok Anđelić/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.