STANOVI U ZAGREBU I DUBROVNIKU, PLAĆA SKORO 20 TISUĆA KUNA! Privedeni Šegota obožavao je luksuz

15.07.2021. 08:33:00

”Njega su vam pogurali svi po malo”, tako naš sugovornik iz Grada Zagreba opisuje misteriozni uspjeh i streloviti uspon uhićenog Patrika Šegote, bivšeg direktora Gradskih groblja koji je uhićenje dočekao kao pomoćnik voditeljice Zagrebparkibga Ane Preost.

”Vidite koliko je on bio opušten i bezbrižan kada ga je policija uhitila u Dubrovniku, nije ni slutio da bi mogao biti priveden, otišao je na godišnji, poznavajući njega sasvim se sigurno crvenio od srama kada je polciija stigla po njega”, navodi naš sugovornik nadalje te podsjeća kako je on spao na niske grane kada se otkrila njegova afera u Gradskim grobljima, no bez obzira na to Bandić ga se nije htio u potpunosti odreći.

”Gradonačelnik je vodio brigu o svojim ljudima, a Šegota je bio jedan od njegovih operativaca”, tumači naši sugovornik te kažu kako je Šegota bio jako frustriran svojom pozicijom u Zagrebparkingu.

“Spao na sobicu kod Pauka”

”Ma kako ne bi bio, on je od šefa spao na jedan uredčić, bolje rečeno sobicu kod šefa Pauka. Dakle nije bio ni u centrali, ali ga se zbrinulo, Bandić je očito sam znao zašto drži i štiti tog dečka”, kaže naš sugovornik koji svjedoči o Šegotinoj aroganciji i uzvišenosti.

”On je uvijek na posao dolazio u odijelima, voldio je računa o svojem izgledu, volio je luksuz i to mora da ga je uvuklo u afere. Teško je definirati što je on uopće radio u Zagrebparkingu, ali Bandićev je naputak bio da on bude tu, a tome se nitko nije ni htio pa ni smio protiviti”, objašnjava izvor iz Grada te navodi kako ni oni u Parkingu nisu imali pojma kolika je njegova plaća, ali se pretpostavlja da je bila blizu 20 tisuća kuna, premda je malo kome bilo jasno čime se točno bavi.

Nije poznato kada se ovaj Riječanin zbližio s Bandićem, ali je poznato da je Bandić u njemu vidio veliki potencijal, dok je on istovremeno sanjao o velikoj političkoj karijeri, no to mu nije polazilo za rukom čak ni u HDZ-u gdje je prošao gotovo sve razine.

“Samo jedan od kotačića”

”On je nakon afere za koju je sada priveden sam podnio ostavku, glumeći transparentnost odstupio je i sa svih stranačkih funkcija, ali ga je spasila bliskost s Bandićem, koji ju je moguće i preko Ane Stojić Deban ubacio u Holding. On sam sasvim sigurno nije mogao raditi ništa, on je dio Bandićeve mreže, samo jedan od kotačića, a to mu se isplatilo jer izgleda da osim stana u centru Zagreba ima i stan u Dubrovniku, to je navodno nekretnina u kojoj je priveden”, zaključuje naš sugovornik.

Izvor: Dnevno

Izvorni autor: Iva Međugorac/foto: Dalibor Urukalović/Pixsell

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.