Strahota! Pedofil iskoristio curicu, bio joj je rođak i kum obitelji, dobio samo 6 mjeseci uvjetno

21.04.2021. 10:55:00

Pravomoćno je dobio šest mjeseci uvjetnog zatvora

55-godišnjak s područja Podravine proglašen je krivim i osuđen za bludne radnje koje je počinio prema 15-godišnjoj djevojčici. 55-godišnjak je djevojčicu i njezino društvo trebao odvesti kući navečer. Kad su ostali sami u automobilu, počeo ju je ispitivati za dečka i seksualna iskustva, prenosi danica.hr.

Bili su u kumskim vezama

Potom joj je počeo dodirivati lijevu nogu, bedro i spolni organ, nakon čega mu je žrtva maknula ruku. Pedofil je na sudu tvrdio kako ga je dovela u zabludu jer nije odmah reagirala na milovanje.

Sud je odbacio njegovu obranu upozorivši kako je optuženik dobro znao dob djevojčice s obzirom na to da joj je rođak i da im je često dolazio u kuću, a bili su i u kumskim vezama. Pravomoćno je dobio šest mjeseci uvjetnog zatvora.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/ Foto: PU zagrebačka

Izvorni autor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.