STRAHOTA! Pružao pomoć pri prometnoj nesreći te poginuo

21.11.2021. 11:08:00

Na autocesti kod Bosiljeva u subotu je smrtno stradao pješak. Kako u nedjelju javlja karlovačka Polcijska uprava, riječ je o 44-godišnjem djelatniku Hrvatskih autocesta (HAC) koji je pružao asistenciju sudionicima prethodne prometne nesreće.

Podsjetimo, u subotu u 17,50 sati na autocesti A 1, na 68. kilometru u smjeru Zagreba pješak, ophodar (44) Hrvatskih autocesta, nalazio se na prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi, zbog asistencije pri nesreći. U jednom trenutku započeo je prelaziti kolnik, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Tom ga je prilikom udario osobni automobil austrijskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24–godišnjak. Lakše je ozlijeđena 20-godišnja putnica u automobilu.

O događaju slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Ilustracija/7dnevno

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.