Strašno loše vijesti stižu iz Dinama; jedan od najvažnijih igrača zbog ozljede je vjerojatno otpao za utakmicu protiv Villarreala

12.04.2021. 09:25:00

Skupo je Dinamo platio 2:0 pobjedu u 28. kolu Hrvatski Telekom Prve lige protiv Lokomotive. Trener 'modrih' Damir Krznar nakon utakmice mogao je samo potvrditi kako je kapetan Dinama Arijan Ademi u poprilično lošem stanju i njegov je nastup u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige protiv Villarreala (četvrtak, 15. travnja, 21 sat, Arenasport 1) je upitan

Nevjerojatno je kakve pehove posljednjih tjedana doživljava momčad Dinama na čelu s trenerom Damirom Krznarom. Prvo je doslovno preko noći ostao bez oba napadača jer prvo se ozlijedio Bruno Petković, a potom i Mario Gavranović. Istina, Petković se vratio u momčad, ali teško da može izdržati više od pola sata u igri.

A onda se, nakon svih pehova, odmah na početku nedjeljne utakmice 28. kola Hrvatski Telekom Prve lige s Lokomotivom ozlijedio kapetan Arijan Ademi! Da, nesreća ne dolazi sama, tako je to... Izdržao je Ademi do 58. minute, a onda ga je Krznar morao zamijeniti. Nakon utakmice prognoze nisu bile nimalo dobre.

 

'Ademiju je natečeno stopalo, moramo pričekati rendgen, ali prognoze nisu dobre...', kazao je trener Dinama Damir Krznar i nastavio:

NK Lokomotiva - NK Dinamo, 11.4.2021.

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Vidjet ćemo, nadam se da ćemo ga imati za Španjolsku.'

Nadamo se najboljem mogućem scenariju, ali Krznar baš i nije djelovao optimistično. Jer ozljeda Ademija je samo jedna u nizu nesreća koje su uzdrmale momčad Dinama uoči utakmice u kojoj 'modri' u gostima moraju loviti zaostatak od 1:0 iz prvog susreta u Zagrebu. I to bez klasične 'špice'...

'Marija Gavranovića sigurno neće biti ni za Villarreal', potvrdio je Krznar te otkrio u kakvom je stanju povratnik Bruno Petković:

'Petković napreduje, putovat će s nama u Španjolsku pa ćemo na licu mjesta vidjeti hoćemo li ga koristiti. Sigurno neće krenuti od prve minute, on će ponovno biti 'džoker' s klupe', zaključio je trener Dinama Damir Krznar.

Izvor: tportal.hr/Foto: Montaža: tportal.hr / JOSIP REGOVIC/PIXSELL

Izvorni autor: Ivan Žurić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.