Strava na autocesti A6: Dvoje mrtvih u sudaru na vijaduktu

07.12.2021. 10:47:00

AUTOMOBIL I KAMION

Teška prometna nesreća na vijaduktu Zečeva Draga, na autocesti Rijeka - Zagreb u utorak oko 9 sati. HAK je objavio da je prekinut promet. Sudarili su se automobil i kamion, potvrdila nam je policija, piše 24sata

Strašne slike s autoceste A6.

Foto:čitatelj 24sata

Oko 9 sati u utorak na vijaduktu Zečeva Draga, na autocesti Rijeka - Zagreb, poginulo je dvoje ljudi. Kako nam je potvrdila policija, sudarili su se automobil i kamion.

Dobili smo i fotografije čitatelja s mjesta nesreće. Automobilu je prednji kraj potpuno uništen, na staklu su i tragovi krvi.

Foto:čitatelj 24sata

Malo dalje stoji kamion koji je sudjelovao u nesreći.

Policija tek treba objaviti detalje.

Foto:HAK

- Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na 11.+500 km prekinut je promet između čvorova Bosiljevo II i Vrbovsko u oba smjera. Korisnicima koji se kreću u smjeru Rijeke preporuča se izlaz na čvoru Bosiljevo 1 - objavio je HAK.

Uskoro više...

Izvor: 24sata/ Foto: čitatelj 24sata

Izvorni autor: Meri Tomljanović/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.