Strava na Papuku: Čistili snijeg pa pronašli dva smrznuta tijela

25.01.2021. 22:19:00

Neslužbeno doznajemo da kod smrznutih osoba, od kojih se sa sigurnošću može potvrditi da se radi o muškoj osobi, dok za drugu nam nije poznat spol nisu pronađeni nikakvi dokumenti

U ponedjeljak u prijepodnevnim satima na području Parka prirode Papuk pronađena dva smrznuta tijela. Jedno su pronašli djelatnici zimske službe, na dionici ceste Velika-Jankovac, na odvojku prema vojnoj bazi. Ubrzo je pronađeno i drugo smrznuto tijelo nekoliko kilometara od prvog, potvrđeno nam je u Pu virovitičko podravskoj. Policija je na teren poslala i pripadnike interventne policije, ali do zaključka teksta nam je samo potvrđeno da je u tijeku očevid.

Neslužbeno doznajemo da kod smrznutih osoba, od kojih se sa sigurnošću može potvrditi da se radi o muškoj osobi, dok za drugu nam nije poznat spol nisu pronađeni nikakvi dokumenti. Stoga postoji i sumnja da se radi o migrantima koje je zatekla snježna mećava na Papuku. Dio ceste na dijelu gdje su pronađene smrznute osobe je i zatvorena za vozila zbog snježnog nanosa koji mjestimično doseže i pola metra visini.

Iz pouzdanog izvora smo doznali da će se u utorak nastaviti pretraživati teren u koju će se najvjerojatnije uključiti i pripadnici HGSS.

Izvor: 24sata/ Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Izvorni autor: Ivančica Ladišić, Željko Rukavina / 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.