STRAVIČAN ZLOČIN Ubijena ‘legenda Oroslavja‘: ‘Čuli smo neku glasnu prepirku, a onda urlik: ‘Dokle više majku mu!‘‘

09.09.2022. 08:46:00

Stravičan zločin dogodio se kasno sinoć u Tvorničkoj ulici u Oroslavju na području PU krapinsko-zagorske kada je susjed na susjeda odlučio dignuti ruku. Legenda Oroslavja Josip B. ubijen je s više uboda nožem, a po dolasku Hitne pomoći mogla se nažalost konstatirati samo smrt.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti nemilog događaja koji je šokirao cijelo mjesto, a policija intenzivno traga za počiniteljem koji se sinoć dao u bijeg.

- Čuli smo neku glasnu prepirku dva muška glasa ali nismo nešto obraćali pretjerano pažnju. Jedino što sam uspjela razaznati prije nego što sam čula vrisak, bilo je: ‘Dokle više majku mu‘. Tko je to rekao ne znam, a tek sam jutros čula da je Josip ubijen - kaže za Jutarnji jedna mještanka.

Prema pisanju portala Zagorje.com, ubijeni je muškarac nastradao 100-tinjak metara od svoje kuće u kojoj je živio sam te da je za ubojstvo osumnjičen sumještanin u čijem se dvorištu odvio svirepi zločin.

- Mještani kažu da se ubojstvo dogodilo u dvorištu osumnjičenog za ubojstvo, koji je pobjegao s mjesta ubojstva te za kojim policija još uvijek traga - piše portal Zagorje.com.

Izvor: jutarnji.hr/Foto:Fah

Izvorni autor: Hajdi Karakaš Jakubin

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.