Stravična nesreća kod Kalinovca, jedan poginuo, više osoba ozlijeđeno

09.07.2022. 11:19:00

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć poslije 22 sata na širem đurđevačkom području. Kako Podravski.hr saznaje više osoba je  ozlijeđeno teže u sudaru dva automobila. Jedna je osoba poginula.

Nesreća se dogodila na D2 Kalinovac – Budančevica. Jedan automobil završio je 20-ak metara u polju. Kako neslužbeno doznajemo u autu je bilo i dijete.

-Danas oko 21,50 sati na DC-2 između Đurđevca i  Kalinovca prilikom mimoilaženja došlo je do sudara između dva automobila od kojih je jedno sletjelo van kolnika. Jedna je osoba preminula na mjestu događaja a jedna je ozlijeđena i prevezena u bolnicu u Koprivnici. Slijedi očevid i daljnje krim. istraživanje. Promet se odvija jednom prometnom trakom uz regulaciju – navodi policija.

FOTOGRAFIJE STRAŠNE PROMETNE NESREĆE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Izvor: Podravski.hr/PDN/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: Ivica Barać/podravski.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.