Stravična prometna nesreća u Jošanima na državnoj cesti D1, tri osobe poginule!

02.11.2020. 08:46:00

Sudar dva automobila dogodio se na državnoj cesti D1, a troje putnika smrtno je stradalo. Trenutno je promet na tom dijelu obustavljen

 

Tri su osobe poginule u sudaru dva automobila u Lici u ponedjeljak ujutro, u 6,30 sati, u mjestu Jošani, izvijestila je Policijska uprava Ličko-senjska.

Zbog teške prometne nesreće, promet dijelom državne ceste D1 je u prekidu.

Prema prvim policijskim informacijama, oba su automobila gospićke registracije, te je u jednom poginula jedna osoba, a u drugom dvije.

Dnevnik.hr neslužbeno doznaje da je među poginulima jedan mladi policajac iz Udbine koji je išao na posao u Korenicu i dvoje ljudi koji su išli na posao u pilanu kod Udbine, koja je udaljena oko 3,5 kilometara.

Promet te tom dionicom državne ceste je obustavljen, a vozila se preusmjeravaju u Korenici prema Ličkom Osiku i dalje prema Gospiću i Gračacu, te obratno.

Općinska državna odvjetnica Tatjana Šimunić Adamović izjavila je Hini kako će uslijediti policijski očevid kojim će, zbog težine posljedica, rukovoditi Općinsko državno odvjetništvo.

Izvor: jutarnji.hr/Foto: Goran Mehkek/cropix

Izvorni autor: Jutarnji.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.