Stravično nasilje u Slavonskom Brodu: Nekoliko dječaka rukama i nogama tuklo vršnjaka

17.10.2024. 12:24:00

Jutros se u Slavonskom Brodu dogodio stravičan slučaj nasilja ispred jedne srednje škole, gdje su nekoliko dječaka brutalno napali vršnjaka koji je nemoćno ležao na tlu, udarajući ga rukama i nogama.

Prema informacijama koje donosi portal 24sata, snimka napada postoji, ali je zbog svoje brutalnosti nije bilo moguće objaviti. Na snimci se, navode, jasno vidi kako grupa dječaka cipelari svog vršnjaka.

Neslužbene informacije sugeriraju da su učenici iz druge srednje škole čekali svoj plijen kako bi ga napali. Ravnatelj škole odmah je pozvao policiju i roditelje. Policijska uprava brodsko-posavska potvrdila je da su odmah izašli na teren. "Slijedi daljnji rad i utvrđivanje svih detalja ovog događaja. Nakon toga će ići adekvatne prijave", kratko su kazali iz policije.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.