Štrlek ispričao što se doista dogodilo i stao na kraj nagađanjima: ‘Reprezentacija je najbitnija, podržite ih. Odluka o neigranju bila je moja’

19.01.2020. 20:10:00

“Ja sam već rekao da je odluka o neigranju isključivo moja. I ovo što se događa stvarno nema smisla, žao mi je da je sve uopće otišlo u negativnom smjeru. I zato želim da to prestane jer nema nikakve veze sa stvarnom situacijom. Ponovit ću da je to bila samo moja odluka”, ispričao je Manuel Štrlek za Sportske novosti, o čijem se neigranju posljednjih dana piše više nego igri reprezentacije.

“Nisam rekao da više nikad ne želim igrati; rekao sam samo da sada ne mogu igrati iz privatnih razloga. I nisam ni na koga ljut, ni na izbornika, ni na suigrače, ni na Savez; to odmah mora biti jasno”, dodao je.

“Nemam za čim žaliti, jer tako sam odlučio. Jedino žalim zbog toga što se stvari interpretiraju kako kome paše, što se potiču neke sumnje iako je sve čisto. Reprezentacija je najbitnija, oni koji igraju su najbitniji. Daj Bože da naprave što bolji rezultat i da se skupa veselimo. Zato sam želio sve ovo jasno reći i s tim završiti, da se u miru podrži reprezentacija i da se dečkima, koji igraju sjajno, daju sve od sebe, ne zagorčava ​posao. Oni to ničime nisu zaslužili, posebno ne sjajni dečki kao Mandić i Ravnić, koji su na poziciji na kojoj sam igrao. Stavite se njima u kožu, nije to ugodno, i zato ovo mora prestati, ako volimo tu reprezentaciju”, jasan je Štrlek.

Izvor: narod.hr/Sportske novosti

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.