Sudar dva kamiona kod Novske

20.01.2021. 09:47:00

Do sudara je došlo kada je vozač srpske nacionalnosti pod utjecajem alkohola od 0,7 promila udario u kamion slovenskih registracija. Vozač je lakše ozlijeđen i upućena mu je prekršajna prijava

U sudaru dva kamiona na autocesti A3, lakše je ozlijeđen vozač koji je bio pod utjecajem alkohola. 

24sata
Foto: JVP Novska

Na 134. kilometru, između čvora Novska i čvora Okučani oko 2.20 sati sudarila su se dva kamiona, slovenskih i srpskih registracija. 

Iz policije kažu kako je do nesreće došlo kada je vozač srpske nacionalnosti u teretnom vozilu upravljao u smjeru Zagreba pod utjecajem alkohola od 0,7 promila.

24sata
Foto: JVP Novska

- Zbog nedovoljnog razmaka je udario u stražnji dio priključnog vozila slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao državljanin BiH. Vozač iz Srbije je lakše ozlijeđen te će mu biti uručen obavezni prekršajni nalog - kažu.

24sata
Foto: JVP Novska

HAK je također izdao obavijest za oprez vozačima na tom dijelu ceste: 

'U smijeru Bregane promet se vodi samo zaustavnom trakom, dok se u smjeru Lipovca promet vodi voznom i zaustavnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. Mole se korisnici za oprez i strpljenje.'

Izvor: 24sata/Foto: JVP Novska

Izvorni autor: Maja Krištafor, Katarina Bitići/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.