Sudarili su se auto i autobus pun učenika u Vrgorcu: Petero djece zatražilo pomoć liječnika

12.11.2021. 19:00:00

VOZAČ AUTA SKRIVIO SUDAR

Vozač automobila koji je skrivio nesreću je također prevezen u bolnicu. U policiji kažu da kreće istraga i nakon taga slijede odgovarajuće prijave

PU splitsko- dalmatinska je objavila kako su se u petak u 13.55 sati u Vrgorcu u Hercegovačkoj ulici sudarili auto i autobus koji je prevozio učenike.

- Do nesreće je došlo u trenutku kada se vozač osobnog vozila uključivao u promet i pri tome udario u školski autobus. Jedno dijete je odmah zatražilo liječničku pomoć koja mu je pružena u zdravstvenoj ustanovi u Vrgorcu gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede - objavila je policija.

Naknadno, nešto poslije 16 sati još  četvero djece u dobi od 11 do 17 godina na hitnom medicinskom prijemu u KB Split je zatražilo liječničku pomoć.

Vozač osobnog vozila je također prevezen u bolnicu, a protiv njega slijedi provođenje istraživanja u vezi izazivanja prometne nesreće i podnošenje odgovarajuće prijave.

Izvor: 24sata/ Foto: Ivan Grgat/24sata/ilustracija

Izvorni autor: 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.