Sukob migranata? U pucnjavi u Velikoj Kladuši je ozlijeđen dječak (8) iz Iraka: 'U bolnici je, bore mu se za život'

04.04.2021. 10:07:00

Policija je navela kako još provjeravaju radi li se o sukobu između dvije grupe migranata. Poručili su da bi to bio prvi put u migrantskoj krizi da koriste vatreno oružje te da je to vrlo zabrinjavajuć podatak

Dječak (8) iz Iraka teško je ozlijeđen u pucnjavi ispred tržnog centra u Velikoj Kladuši u subotu nešto poslije 18 sati. 

Kako doznaje Klix.ba, pucnjava je uslijedila nakon sukoba između dvije grupe migranata. Policija još provjerava te navode.

Ako se utvrdi da je riječ o migrantima, to će biti prvi put u migrantskoj krizi da se koristi vatreno oružje i to je zabrinjavajuć podatak - rekao je glasnogovornik MUP-a USK Ale Šiljdedić za Klix.

Poručio je kako dječak najvjerojatnije nije bio meta, već slučajna žrtva.

- Metak je zalutao i pogodio ga u leđa. Trenutno se nalazi u teškom stanju, bore mu se za život u bolnici. Riječ je o dječaku migrantu koji je šetao s ocem u blizini - rekao je i naglasio kako će više informacija biti poznato kada završi istraga.

Izvor: 24 sata

Izvorni autor: Tina Ozmec Ban/foto: Kristina Štedul Fabac

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.