SUSPENDIRANI ISTRAŽITELJ: ‘Za nekoliko dana otkrivam istinu o Ovčari… Budite strpljivi’

10.11.2019. 12:37:00

Približavanjem obljetnice pada Vukovara i pokolja na Ovčari, ubrzano se bude emocije i sjećanja na patnju koje su u studenom 1991. godine prošle žrtve srbijanske agresije predvođene JNA.

Oglasio se i Nikola Kajkić, sindikalni predsjednik MUP-a RH koji je kao kriminalist dugo istraživao zločin počinjen na Ovčari.

Iako je Kajkić suspendiran, preko društvene mreže najavio je kako će za nekoliko dana otkriti “istinu o Ovčari”… U istoj objavi podsjetio je na godišnjicu uhićenja Zorice Gregurić i njega kada su privedeni u Srbiji nakon što su prešli granicu:

“Za nekoliko dana ćemo početi otkrivati istinu o Ovčari koliko god se to Plenkovicu i Pupovcu ne sviđalo …. Da ne zaboravimo, danas je godinu dana od hapšenja NIKOLE KAJKIĆ I ZORICE GREGURIĆ od strane srpske obavještajne službe na GP Batrovci (Srbija), kada su nas pokušali zajedno sa domaćim izdajnicima obeshrabriti i razuvjeriti da odustanemo. NIKADA!!

Šta se promjenilo nakon svega toga?? NIŠTA. Sve je isto i nepromjenjeno, političari lažu, obećavaju a mi šutimo!!

E, baš zato budite strpljivi, za nekoliko dana počinjemo ispunjavati obećano”, objavio je Kajkić.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: S.V.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.