Sutra sudska rasprava – Mesić tužio Bulja zbog izjave da je ‘krivokletnik’

25.02.2021. 21:21:00

‘Sutra me čeka sudska rasprava sa Stipom Mesićem koji me tužio zbog izjave da je krivokletnik i elementarna nepogoda za hrvatski narod.

Što vi kažete na tu moju izjavu, narode moj, jeste li uz mene’, pitao je Miro Bulj na Facebooku korisnike te društvene mreže?

Bulj je još prošle godine kazao kako ga veseli tužba Stjepana Mesića

“Veseli me tužba Stipe Mesića i jedva čekam početak suđenje gdje ću dokazati da je Mesić elementarne nepogode hrvatskog naroda i krivokletnik”, rekao je Bulj tada Hini.

Potvrdio je i da Mesić od njega traži novčanu naknadu od 30.000 kuna.

Mesić je tužio Bulja zbog Facebook statusa u kojem je taj ‘mostovac’ bivšeg predsjednika nazvao “elementarnom nepogodom za Hrvatsku” i “klevetnikom naše države”.

Bulj poručuje kako Mesić njemu i Mostu neće nikada oprostiti jer su mu uzeli ured “koji nije zaslužio”, a na što su ‘mostovci’ ponosni.

“Mesić je jedna od većih štetočina koja se pojavila na političkoj sceni Hrvatske. Učinio je veliko zlo narodu dijeleći ga. Najprije je pjevao ustaške pjesme u Australiji kada smo trebali biti najsložniji, da bi dobio čekove od naših ljudi za obranu od velikosrpske agresije koji je navodno izgubio, da bi danas glumio nekakvog partizana,” tvrdi Bulj.

Poručuje i kako je Mesić bio “tajni svjedok Haaga, otvorio je arhive iz Domovinskog rata šleperima je slao dokumentaciju koja je bila klasificirana”.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:kamenjar

Izvorni autor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.