Svađali se Drele i Jandroković: 'Hodajte vi bez maske, danas imate preko 1100 zaraženih...'

16.10.2020. 11:55:00

Zastupnik Davor Dretar je čitao Facebook status jedne medicinske sestre koja je usporedila svoj posao i posao saborskog zastupnika, na što ga je Jandroković prekinuo, jer to nije bila tema rasprave

U Saboru se, zadnji radni dan prije dvotjedne stanke, raspravljalo o Izvješću o ostvarivanju prava na besplatnu pravnu pomoć i utrošku sredstava u prošloj godini. Pred kraj izlaganja Davora Dretara, zastupnika Domovinskog pokreta, predsjednik Sabora Gordan Jandroković ga je prekinuo.

Naime, Dretar Drele je nakon dugog izlaganja rekao da će Domovinski pokret podržati Izvješće, a kako je imao još pet minuta vremena odlučio je to iskoristiti kako bi pročitao Facebook status jedne medicinske sestre. Ona je usporedila svoj posao i posao saborskog zastupnika, a kada ga je pročitao do kraja, Dretar se pokušao osvrnuti na činjenicu da Sabor ide na dvotjednu pauzu.

U tom trenutku Jandroković ga je prekinuo.

- Sad ću vas prekinuti, pustio sam vas neko vrijeme, ali govorite izvan teme rasprave. O tome možete govoriti u slobodnoj raspravi - rekao mu je Jandroković.

- Dretar se na to povukao iz rasprave i poručio mu:

- Ja ću staviti svoju masku, kao što ste vi stavili masku na usta svih nas koji bi vam se mogli usprotiviti u iduća dva tjedna.

Na to mu je uzvratio Jandroković:

- Danas imate preko 1100 zaraženiih, pa vi hodajte bez maske ako mislite da je to uredu.

Izvor: 24sata/Foto:24sata

Izvorni autor: Merita Arslani/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.