Teška nesreća u Svetom Roku: Zabio se u zid tunela i poginuo

22.01.2020. 20:07:00

Muškarac koji je bio sam u automobilu zagrebačkih registracija poginuo je u srijedu poslijepodne kad se automobilom zabio u zid tunela Sveti Rok. Očevid je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti teške nesreće

U teškoj prometnoj nesreći u tunelu Sveti Rok u srijedu oko 17.40 sati poginuo je muškarac, potvrdili su nam iz PU ličko-senjske.

Kako se doznaje, vozač automobila zagrebačkih registracija iz još neutvrđenog razloga kod ugibališta u tunelu se zabio u zid tunela. Potpuno smrskani automobil na snimkama čitatelja pokazuje i koliko je bila velika brzina pri udarcu.

Iz policije su nam potvrdili da je muškarac bio sam u vozilu.

Foto: snimio čitatelj/24sata

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče kroz tunel Sveti Rok u smjeru Dubrovnika obustavljen je promet na dionici između čvorova Sveti Rok i Maslenica. Obilazak za sva vozila je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (DC50 i DC27). U smjeru Zagreba promet teče nesmetano, javlja HAK.

Očevidom će se utvrditi uzrok nesreće.

Uskoro opširnije...

Izvor: 24sata/ Foto: snimio čitatelj/24sata

Izvorni autor: Ivan Hruškovec, Merita Arslani

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.