Thompson na nacionalnoj top listi preskočio Hladno pivo

25.05.2020. 18:36:00

Pjesma "Ovo će proći" Hladnog piva i prijatelja koja je na tom mjestu bila četiri tjedana više nije na vrhu nacionalne top liste Hrvatske diskografske udruge. Novi "broj 1" je pjesma "Usne od šećera" koju izvode Pravila igra.

Vatra se vratila na drugo mjesto liste s pjesmom "Sva naša ljeta", dok je Nina Badrić i ovog tjedna na visokom trećem mjestu s pjesmom "Da biram" .

Hladno pivo palo je na sedmo mjesto, dok se Thompson s pjesmom "Ne boj se" drugi tjedan za redom nalazi na šestom mjestu.

Novost na listi je duet dvije mlade nade glazbene scene.

Riječ je o pjesmi "Da ti usne slijedim" Antonije Dore i Alena Đurasa

Pjesma u izdanju Rubikon Sound Factory je prvotno bila namijenjena samo Antoniji, a Alen je trebao pjevati back vokal za pjesmu. Međutim, ubrzo su shvatili da je kombinacija njihovih glasova savršena za ovu pjesmu te je ona postala duet. Ta odluka se pokazala kao odličan potez jer se pjesma Da ti usne slijedim odmah nakon objave pozicionirala na 16. mjesto HR Top 40 liste.

Riječ je o jedinoj službenoj top listi 40 najslušanijih pjesama, sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130.

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.