THOMPSON ZBOG BOLESTI U OBITELJI OTKAZAO KONCERT: ‘Bože priteci u pomoć i ozdravi ga. Amen’

07.07.2022. 11:03:00

MIJENJA GA ŠKORO

Marko Perković Thompson otkazao je koncert u Donjim Andrijevcima, a razlog ove odluke otkrio je pjevačev PR tim putem njegovog službenog Facebook profila.

‘Dragi prijatelji, zbog zdravstvene situacije u Markovoj obitelji moramo otkazati najavljeni koncert 8. srpnja u Donjim Andrijevcima. Sve informacije o događaju kao i o povratu ulaznica pročitajte u priopćenju organizatora. Hvala na razumijevanju’, piše u priopćenju menadžmenta Marka Perkovića Thompsona.

Foto: Facebook

Organizatori koncerta također su se oglasili povodom otkazivanja koncerta te su najavili da će umjesto Thompsona zapjevati njegov kum Miroslav Škoro i bend Opća Opasnost.

‘Na žalost, Marko Perković Thompson je primoran otkazati svoj nastup u Donjim Andrijevcima zbog izvanredne zdravstvene situacije u vlastitoj obitelji. Već kupljene ulaznice su i dalje važeće.

Organizator koncerta je zbog izvanrednih okolnosti omogućio povrat novca onima koji nisu zadovoljni promjenom glazbenog aranžmana, a koji će biti moguć samo na dan koncerta (petak) na prodajnom pultu uz predočenje važeće ulaznice’, piše u objavi.

Thompsonove fanove ova je vijest jako ražalostila pa su na Facebooku otkrili da mole za pjevača i njegovu obitelj.

‘Bože priteci u pomoć i ozdravi ga. Amen’, ‘Brz oporavak, neka vas prati Božji Blagoslov i dragi Bog neka čuva cijelu obitelj’, ‘Pozdrav obitelji, a malenom brz oporavak’, komentari su na Thompsonovom profilu.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Grude Online

Izvorni autor: T.P. / Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.