Thompsonov povratak na scenu nakon dvije godine pauze

12.07.2024. 09:01:00

Marko Perković Thompson, poznati glazbenik iz Čavoglava, vraća se na scenu nakon dvije godine pauze. Prvi samostalni koncert održat će 8. kolovoza na stadionu Gospin dolac u Imotskom, što su ekskluzivno za 24sata potvrdili organizatori koncerta i menadžment glazbenika. Ovo je prvi koncert koji će održati nakon što će prethodno nastupati kao gost na koncertu Mate Bulića i Dražena Zečića 6. kolovoza, također u Imotskom.

Njegov povratak na scenu je rezultat upornog nagovaranja njegovog sina, Ante Mihaela, koji je mjesecima poticao Thompsona da ponovno nastupi. Menadžment glazbenika je potvrdio: "Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učinit. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela, Thompson odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom."

Koncert 6. kolovoza je rasprodan u manje od 48 sati, a organizatori su primili brojne upite za dodatni datum zbog velikog interesa obožavatelja koji nisu uspjeli nabaviti karte na vrijeme.

Kako 24sata saznaje, organizatori ljetne manifestacije 'Imotski ne zaboravi' su s nestrpljenjem čekali Markovu konačnu odluku o samostalnom koncertu. "Mi smo u pregovorima s njegovim timom. Marko bi nam kroz par dana trebao javiti svoju odluku, a to je sve što vam zasad možemo reći," rekli su ranije.

Srećom, pregovori su uspješno zaključeni, a uskoro će biti objavljen datum puštanja ulaznica u prodaju. Thompsonov menadžment je potvrdio da je glazbeniku trenutno glavni fokus obitelj i rad na novom albumu, koji bi trebao izaći 2025. godine. Njegov posljednji album ‘Ora et labora’ objavljen je 2013. godine.

Izvor: 24sata/Foto naslovnice:Marko Perković Thompson/arhiva PDN

Izvorni autor: PDN/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.