Thompsonovo pismo novinarki: Umjesto što se šuljate i njuškate oko tuđih kuća #ostanitedoma

05.04.2020. 18:30:00

Na portalu 24 sata jutros, na Cvjetnicu, pojavio se tekst o Marku Perkoviću Thompsonu u kojem navode se pjevač uslijed pandemije koronavirusa zabarikadirao u svoj „bunker“ na splitskom Žnjanu i da peče roštilj.

Uz tekst je i fotografija na kojoj je, preočito je na prvi pogled, Thompsonova glava namontirana na tijelo čovjeka koji pod šatorom peče roštilj.

Na tu objavu brzo su reagirali su iz Thomposonova menadžmenta.

“Thompsonov menadžment o lažima i fotomontaži u 24sata: Umjesto što se šuljate i njuškate oko tuđih kuća #ostanitedoma

Danas na blagdan Cvjetnice kada se hrvatski narod u molitvi i zajedništvu priprema za Veliki tjedan te dok se cijela država bori protiv koronavirusa, novinarka 24sata Ivana Prgomet šulja se oko Thompsonove obiteljske kuće, zapisuje je li mu tko dolazi u kuću, jesu li Thompson i njegova obitelj izlazili iz kuće, koliko je sagradio zidova na selu i tko zna što još radi ta opsjednuta takozvana novinarka.

O ovoj novinarki i mediju 24sata kao i njihovoj bolesnoj mržnji prema Thompsonu smo već pisali i prije.

Ivana Prgomet je sada išla i korak dalje pa je uz ovaj odurni tekst napravila sliku na koju je montirala Thompsonovu glavu na neku drugu osobu u nekakvom šatoru tvrdeći da je to Thompson koji je u petak pekao meso u svojoj kući u Splitu.

Kako bi čitatelje uvjerila u vjerodostojnost svoje montaže, kao autora slike je stavila agenciju “PixSell”, kojima smo uputili dopis i tražili dokaz o vjerodostojnosti slike.

Naravno, novinarka 24sata ne propušta priliku u pokušaju izrugivanja stihom “Za dom spremni” pjesme “Bojna Čavoglave” navodeći kako je Thompson u izolaciji što naravno nije istina. Njeno ruganje sa stihom iz Domovinskog rata stavljajući ga u kontekst ove bolesti pokazuje sav njen jad i nemoć novinarskog nesnalaženja u ovoj situaciji.

Thompson se u ovoj situaciji ponaša onako kao što bi se trebali i svi u našoj državi ponašati, a ne kao novinari 24sata koji i u ovoj situaciji pozivaju na podjelu i mržnju umjesto na zajedništvo i dobrotu. Thompson se ne šulja nikome oko kuće.
Kako bi zaštitio sebe, svoju obitelj i sve ostale, Thompson se pridržava uputa koje su mjerodavne institucije donijele i da ne zaboravimo, ne jede meso petkom  kako tvrdi zaigrana novinarka.

Na kraju, poručili bi Ivani Prgomet, 24sata i sličnima: Umjesto što se šuljate i njuškate oko tuđih kuća #ostanidoma

Menadžment Marka Perkovića Thompsona.”

R.I. /Foto:Facebook

Izvor: Maxportal/PDN /Foto:Facebook

Izvorni autor: R.I.

Autor: