TKO JE ZAKAZAO U STRAŠNOM SLUČAJU? Otac dvogodišnje djevojčice dovezene u bolnicu smrskane glavice već je prijavljivan za obiteljsko nasilje!

02.04.2021. 12:41:00

Uhićeni su roditelji djevojčice (2,5) koja je teško ozlijeđena dovezena u Klaićevu bolnicu.

"Odmah po saznanju naši su djelatnici uhitili roditelje koje s za sada tereti za povredu djetetovih prava, a za što je prtedviđena kazna od jedne do osam godina zatvora. Roditelji su uhićeni u četvrtak oko 23.30 sati, a kriminalističko istraživanje je u tijeku. Ostalo troje djece je prema nalogu Centra za socijalnu skrb smješteno u udomiteljske obitelji", rekao je za RTL.hr Damir Brezić iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Kako RTL neslužbeno doznaje, policija oca ima već otprije evidentiranog kao obiteljskog nasilnika, ali je samo prekršajno kažnjen.

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti prof. dr. Goran Roić je u petak ujutro za RTL.hr kazao kako je djevojčica i dalje vitalno ugrožena odnosno da je njezino stanje kritično.

Izvor: Direktno.hr/Foto:FaH

Izvorni autor: al/RTL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.