TOHOMPSON ZA 90. REĐENDAN NK DUGA RESA

10.10.2019. 12:26:00

Fanovi Marka Perkovića Thompsona odbrojavaju do subote, 12. listopada, kada će u sklopu svoje aktualne turneje Thompson zapjevati na stadionu u Dugoj Resi! Od koncerta nas dijeli svega 5 dana, a očekuje se da će na koncert pristići i mnogi Thompsonovi poklonici iz Karlovca, Ogulina, Slunja, ali i Zagreba.

Organizatori koncerta iz NK Duga Resa 1929, posebno su ponosni što će imati priliku u svom gradu ugostiti Thompsona, a koncert je ujedno zamišljen i kao rođendanska proslava ovog nogometnog kluba, čiji počeci sežu u daleku 1918., a klub je  i dalje ponos današnje Duge Rese. Uz to, NK Duga Resa 1929, uz 90. rođendansku feštu, ovim će koncertom nekoliko dana nakon samog praznika, proslaviti i Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

Koncert u Dugoj Resi dio je koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona  koja je uz velike gradove širom Hrvatske obuhvatila i manja mjesta, a u sklopu koje se baš posvuda tražila ulaznica više!

Ne propustite nezaboravni koncertni doživljaj uz Marka Perkovića Thompsona 12. listopada u Dugoj Resi i požurite po svoje ulaznice, koje se u pretprodaji po cijeni od 80,00 kn mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

– Caffe bar Joka, Duga Resa,
– Caffe bar Luna, Duga Resa,
– Caffe bar Urban, Jastrebarsko,
– Caffe bar Leo, Slunj,
– Caffe bar Snoopy, Ogulin,
– Foto Korana, Karlovac.

Ulaznice se također mogu nabaviti i na prodajnim mjestima TISAK Medije i u sustavu Eventima. T

Izvor: Tjedno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.