Tragedija kod Donjih Orbanića: 73-godišnjak izgubio život u prometnoj nesreći

20.07.2024. 10:00:00

U petak oko 19:50 sati, nedaleko od naselja Donji Orbanići, smrtno je stradao muškarac, izvještava Policijska uprava istarska. Prema njihovim informacijama, nesreća se dogodila dok je 73-godišnji vozač upravljao automobilom pulske registracije na lokalnoj cesti koja povezuje Žminj i Donje Orbaniće.

Na ravnom dijelu ceste, vozač je iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s kolnika i udario u stablo. Uslijed udara, automobil se prevrnuo na bočnu stranu. Nažalost, vozač je preminuo na mjestu nesreće. Njegovo tijelo prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice radi obdukcije i utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Cesta Žminj - Donji Orbanići bila je zatvorena za sav promet od 20:50 do 23:45 sati zbog obavljanja očevida, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Izvor: 24sata

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.