TRAGEDIJA! OBITELJI SA ŠESTERO DJECE IZGORIO DOM: Hitno im treba pomoći, ostali su bez svega

31.10.2021. 11:41:00

NAŠICE

Obitelj Maleta iz Klokočevaca noćas je jedva izvukla živu glavu iz požara koji je u potpunosti “progutao” njihovu kuću kupljenu tek prije četiri godine.

Ova nesretna obitelj čije kućanstvo broji osam članova od čega je šestero djece (srednjoškolac od 17 godina, blizanke od 9 godina, sin od 8 godina, curica od 5 i najmlađe dijete od godinu i 7 mjeseci) sretna je što je uopće preživjela, a pravovremena reakcija majke spasila im je živote.

Foto: Našice.com

“Najvažnije nam je da nitko nije nastradao”, kaže majka Ana koja je čula pucketanje, nakon čega je probudila supruga koji je odmah izveo svu djecu na sigurno.

“Uspjela sam spasiti osobne i zdravstvene, i neke knjige za školu. Ostali smo bez svega, namještaja, odjeće i ostalog”, izjavila je za Našice.com nesretna žena koja radi kao sezonac, dok je suprug nezaposleni branitelj s, kako je kazao, “nepriznatim pravima”.

Foto: Našice.com

Obnova izgorene kuće na adresi Matije Gupca 5 Klokočevci, potrajat će i više od godine dana, stoga je obitelji u nesreći, prvenstveno potrebna pomoć u smislu neke namještene kuće za stanovanje. Trenutno borave kod kume koja i sama ima troje djece.

Ukoliko netko želi pomoći ovoj obitelji, može ih kontaktirati na broj telefona 098 163 6720.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto: Našice.com

Izvorni autor: S.V./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.