Tragedija u Dubravi: Preminuo nakon brutalnog napada u ugostiteljskom objektu

28.10.2024. 12:30:00

U nedjelju oko 20 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Senščak u zagrebačkoj Dubravi, dogodio se težak incident s tragičnim ishodom.

Prema izvješću zagrebačke policije, 54-godišnji muškarac fizički je napao 57-godišnjaka, kojeg je više puta udario šakama u glavu, pri čemu mu je i verbalno prijetio. Od udaraca, napadnuti muškarac je pao i dodatno se ozlijedio.

Pružena hitna medicinska pomoć

Na mjesto događaja ubrzo je stigla hitna pomoć koja je ozlijeđenom muškarcu pružila prvu medicinsku pomoć. Unatoč naporima medicinskog osoblja, teško ozlijeđeni muškarac preminuo je tijekom transporta u bolnicu.

Iste večeri policija je na kućnoj adresi uhitila 54-godišnjeg osumnjičenika i privela ga u službene prostorije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje.

Izvor: 7dnevno

Izvor: 7dnevno/Foto: Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.