TRAGEDIJA U KNINU Priveden otac dječaka koji je umro u autu, čeka ga kaznena prijava

09.06.2021. 15:30:00

Policija je predala pritvorskom nadzorniku 34-godišnjaka kojega sumnjiči da je ostavio dječaka u pregrijanom automobilu zbog čega je dijete preminulo

U Službi kriminalističke policije, Odjelu općeg kriminaliteta, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za zanemarivanje i zlouporabu djetetovih prava sa smrtnom posljedicom, priopćili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

U policiji navode kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni u utorak u jutarnjim satima u Kninu, neodgovornim postupanjem prema svom djetetu grubo zanemario roditeljsku dužnost i time prourzočio njegovu smrt.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Izvor: tportal.hr/Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Izvorni autor: I. Ba.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.