Tragedija u Međimurju: 20-godišnjak slučajno usmrtio majku

24.09.2024. 13:00:00

Mještani opisuju 20-godišnjaka kao radišnog i dobrog mladića, koji je bio vrlo vezan za svoju majku. Jedna susjeda izjavila je da nije znala da u kući postoji oružje. "On je majku obožavao. Jedini se još nije oženio te je majci pomagao oko najmlađe sestre koja odlazi na dijalize i bolesna je", istaknula je.

Tragedija se dogodila u njihovoj kući dok su oboje bili prisutni. "Nije namjerno pucao u mamu. Zezao se s puškom, nije znao da je metak unutra, a da opravda što ju uopće drži, valjda je rekao da će ju malo naglancati. I najednom ‘bum‘", ispričala je šokirana kuma nesretne žene koja je u ponedjeljak u večernjim satima u Međimurju izgubila život zbog ranjavanja koje je izazvao njen sin.

U selu Piškorovec jučer je bila pojačana prisutnost policije, a 20-godišnjak je uhićen i podvrgnut kriminalističkom istraživanju. Mještani i prijatelji su u šoku, ne vjerujući da je mladić namjerno usmrtio svoju majku. Prema njihovim riječima, nakon što je majka ranjena, ukrcali su je u susjedov automobil i krenuli prema bolnici u Čakovcu.

"Bila je prepuna krvi i u nesvijesti. Kad su stigli do Štefanca javili su da je umrla, da ne diše više", kažu šokirani mještani.

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja bit će poznate sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije i hoće li 20-godišnjak biti prijavljen za smrt iz nehaja.

Izvor: 24sata

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.