Tragedija u Osijeku: Vozač (46) izletio s ceste u kanal i poginuo

19.03.2020. 15:59:00

Tijelo je poslano u KBC Osijek na Odjel za patologiju kako bi se mogle ustvrditi moguće okolnosti ove nesreće. Još ne znamo sve okolnosti, rekli su iz policije

Muškarac (46) poginuo je u četvrtak oko 11.15 sati u izlijetanju automobila s ceste u Osijeku.

Automobil marke Renault kretao se iz smjera Elektroslavonije u naselju Zeleno Polje u Osijeku te se uputio prema obilaznici. Kada je odlučio skrenuti prema obilaznici, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sletio u kanal uz cestu te smrtno stradao.

Foto: Jpvp Grada Osijeka

- Tijelo je poslano u KBC Osijek na Odjel za patologiju kako bi se mogle ustvrditi moguće okolnosti ove nesreće. Još ne znamo sve okolnosti - rekao je Zoran Kon, glasnogovornik PU Osječko-baranjske.

U automobilu se nalazio samo vozač, a policija još ne zna sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće u kojoj je na hrvatskim cestama izgubljen još jedan život.

Izvor: 24sata/ Foto: Vatrogasci Osijek

Izvorni autor: Marija Cindrić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.