Tragedija u Rapcu: Poljski ronilac preminuo tijekom ronjenja

18.07.2024. 13:00:00

U srijedu je u Rapcu došlo do tragičnog događaja kada je 27-godišnji poljski državljanin preminuo tijekom ronjenja, što je potvrdila istarska policija. Nesreća se dogodila na dubini od oko osam metara, a ronilca su iz mora izvukli kupači nakon što je izgubio svijest. Unatoč naporima hitne reanimacije, mladić je nažalost preminuo.

Policija je odmah reagirala primivši dojavu o nesreći oko 16:45 sati te je proveden očevid na mjestu događaja. Obdukcija tijela je naložena kako bi se utvrdile točne okolnosti tragičnog incidenta. Prema neslužbenim informacijama, mladi Poljak nije bio iskusan ronilac, iako je bio u pratnji prijatelja koji je imao više iskustva u ronjenju. Opremu su iznajmili u lokalnom ronilačkom centru, krenuli su roniti te je u jednom trenutku mladom Poljaku pozlilo.

Izvor: Dnevnik.hr

Izvor: Dnevnik.hr/Foto:Ilustracija/pomorska policija

Izvorni autor: PDN/Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.