Tragičan ishod: Pronađeno je beživotno tijelo nestalog ronioca

31.12.2023. 12:14:00

POTRAGA JE OKONČANA

Potraga za nestalim roniocem u šibenskom arhipelagu ipak je završila tragičnim ishodom. Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture izvijestilo je o pronalasku beživotnog tijela ronioca za kojim se tragalo od jučer ujutro, piše Dnevno.hr.

Traganje za nestalim izvršili su službenici Postaje pomorske policije Šibenik, s dvije policijske brodice, o čemu je obaviještena Lučka kapetanija Šibenik, čija je spasilačka brodica bila u stanju pripravnosti tijekom trajanja traganja za nestalim.

Pronađen na dubini od 23 metra

“Policijski službenici pokrenuli su površinsko i podmorsko traganje jučer, 30. prosinca nešto prije 09.40 sati, za državljaninom Republike Hrvatske, čiji nestanak je prijavio prijatelj, nakon što se isti nije vratio u predviđeno vrijeme iz ronjenja”, kažu iz Ministarstva.

Traganje je okončano istoga dana u 13.50 sati, kada su pripadnici policijske ronilačke skupine pronašli, nažalost, beživotno tijelo nestalog na dubini oko 23 metra, kod otoka Tmara, nakon čega je tijelo prevezeno policijskom brodicom u daljnje postupanje.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto:Ilustracija/pomorska policija

Izvorni autor: PDN/Dnevno.hr/S.V.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.