Turski predsjednik Erdogan kumovao kćeri Bakira Izetbegovića na vjenčanju

28.08.2021. 18:24:00

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan, u pratnji supruge Emine, bio je na šerijatskom vjenčanju Jasmine Izetbegović, kćerke Bakira i Sebije Izetbegović, koje se održalo u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevo.

Jasminu Izetbegović i Ćamila Humačkića vjenčao je reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini dr. Husein ef. Kavazović.

Kako pišu BiH mediji, direktorica Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu Sebija Izetbegović za vjenčanje je izabrala za njihove pojmove vrlo skupu svečanu haljinu poznatog talijanskog brenda Marina Rinaldi čija je cijena oko 15 tisuća kuna. Istovremeno je plaća liječnika u BiH, prema pisanju medija, oko 7 tisuća kuna.

Bakir Izetbegović je nosio crno odijelo, bijelu košulju i kravatu bordo boje, piše dnevnik.ba.

Mediji također navode kako je Erdogan bio mladenkin vjenčani kum kako pri sklapanju braka u vjerskoj instituciji tako i u matičnom uredu.

Izvor: Narod

Izvorni autor: ij/foto: N1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.