U Beogradu prelijepio hrvatsku tablicu preko srpske

05.12.2020. 18:18:00

JEDNA osoba uhićena je u Beogradu zbog falsificiranja tablica nakon što je utvrđeno da je preko srpskih prelijepila hrvatske registracijske oznake.

Sumnja se na to da je u pitanju bio pokušaj da se prevari gradski sustav nadzora nepropisno parkiranih vozila, međutim utvrđeno je da tablica zapravo potječe s ukradenog automobila za kojem je raspisana potjera, doznaje Blic koji je i objavio fotografije zabilježene u policijskom nadzoru.

Sumnja se na to da je počinitelj htio prevariti sustav kontrole parkiranja “oko sokolovo” tako što je preko srpske tablice na stražnjem dijelu Volkswagen Golfa selotejpom nalijepio hrvatsku tablicu.

Istovremeno, tablica s prednje strane automobila je imala srpske registarske oznake, odnosno nije bila prelijepljena.

Sve je kulminirao kada je tijekom policijskih provjera utvrđeno da hrvatska tablica pripada automobilu ukradenom u Hrvatskoj, kao i da je nad tim vozilom raspisana potraga.

Vozač će sad osim krivotvorenja morati objasniti i odakle mu tablica s ukradenog auta.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto: Blic.rs/Privatna arhiva

Izvorni autor: Index.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.