U eksploziji u Vukovaru ranjen 73-godišnjak. Policija: Netko je postavio bombu

19.06.2022. 18:55:00

Vukovarska  policija zaprimila je danas u 8:15 dojavu o, kako navode, eksploziji nepoznate eksplozivne naprave u Vukovaru u kojoj je ozlijeđena jedna starija osoba. Očevidom je utvrđeno da je nepoznati počinitelj tijekom noći s 18. na 19. lipnja ispred ulaza u obiteljsku kuću u Zagorskoj ulici u Vukovaru postavio eksplozivnu napravu.

Eksploziju, u kojoj je u nedjelju ujutro u Vukovaru ozlijeđen 73-godišnjak, uzrokovalo je aktiviranje podmetnute eksplozivne naprave, izvijestila je vukovarsko-srijemska Policijska uprava nakon provedenog očevida.

 

Zbog sumnje u pokušaj počinjenja kaznenog djela teškog ubojstva policija nastavlja kriminalističko istraživanje, a policijski službenici protueksplozijske zaštite, uz pomoć službenog policijskog psa, poduzeli su mjere i radnje radi zaštite sigurnosti građana.

Dojavu o eksploziji policija je primila nešto poslije osam sati, a obavljenim očevidom utvrđeno je kako je nepoznati počinitelj tijekom noći s 18. na 19. lipnja ispred ulaza u obiteljsku kuću u Zagorskoj ulici u Vukovaru postavio eksplozivnu napravu.

Otvaranjem vrata 73-godišnjak je aktivirao eksplozivnu napravu, koja je eksplodirala i zadala mu teške tjelesne ozljede, a koje su utvrđene nakon što je prevezen u vukovarsku Nacionalnu memorijalnu bolnicu (NMB).

Izvor: hina/Foto: Pixell

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.