U HRVATSKOJ DRŽAVI NAJTEŽE JE HRVAT BITI !!!

04.09.2021. 15:15:00

U hrvatskoj Državi najteže je HRVAT biti jer su naši izdajnici na vlasti upravljačka prava većinskog hrvatskog naroda u ruke manjinaca prepustili točnije, stranci SDSS-a koju je ratni zločinac Goran Hadžić osnovao a njegovim stopama Milorad Pupovac nastavio i on je taj, koji nam u našoj zemlji sa svojom družinom način života diktira !!!
Svi mi koji smo kroz PAKAO RATA prolazili jako dobro znamo što smo zbog njegovih četnika proživljavali pa se pitam; za što mo mi svoju krv, znoj i suze proljevali i svoje voljene sahranjivali ???
Za što su mnogi naši branitelji dijelove svog tijela po bojištima ostavljali i po srpskim logorima bili mučeni i zvijerski ubijani ???
Za što su naši civili svih dobnih skupina bili mučeni, silovani i kroz minska polja na bijeg ih se tjeralo kako bi četnici u njihovoj pogibelji uživali i bili nasmijani dok njihove obitelji i danas za svojim voljenima tuguju i za njihovim tijelima tragaju u nadi kako će ih pronaći i to ih na životu drži ???
Naše izdajnike na vlasti patnje hrvatskih branitelja koji su ovu zemlju od najezde razjarenih četnika branili ne zanimaju dapače !!!
Još sve poduzimaju da nas vrag što prije odnese a pogotovo nas koji im se barem i preko fejsa suprostavljamo jer, njima su bitnije fotelje u kojima sjede nego hrvatski narod koji ih je "birao" pa se u skladu s tom zahvalom na dobivenim glasovima naroda i ponašaju !!!
Isto tako moram reći kako sam ogorčena zbog jednog dijela hrvatskih branitelja i generala koji ovu izdajničko nakaradnu politiku podržavaju a znam da su na ratištu bili i da su kroz pakao rata prolazili !!!
S toga, nije mi jasno niti mogu shvatiti kako su mogli samo tako preko sveg ZLA koje su nam četnici činili i naše suborce mučki ubijali prijeći i u tom zlu svojom šutnjom sudjelovati !!!
Anemične dezertere i njima slične nije vrijedno komentirati jer oni su već ranih 90-tih sve o sebi rekli i na djelu se pokazali !!!
Međutim, ne mogu i moj hrvatski narod ne spomenuti i pitati ga; cijenjeni moj narode kako možeš na sve ove NEPRAVDE UPORNO ŠUTJETI ???
Ako je vaša šutnja zbog straha još vas donekle i mogu razumijeti ali, u večini slučajeva indiferentnost vlada a to je za naš opstanak i za opstanak naše zemlje zabrinjavajuće !!!
Ovo je NAŠA ZEMLJA i nikome pa ni vladajućima nesmijemo dozviliti da sa nama pod brišu i da nas nakon svega proživljenog pod četničke noge zbog svog opstanka na vlasti bacaju !!!
Mi nismo njihovo vlasništvo i nikada nećemo biti i to im SVI ZAJEDNO moramo reći !!!
Plenković i Pupovac nisu ti koji će o našim sudbinama i o našim životima odlučivati već, mi smo ti koji svoju sudbinu u svoje ruke moramo uzeti i jednom zauvijek toj trgovačkoj koaliciji DOSTA REĆI !!!
Ovu sliku u prilogu sa fejsa sam preuzela u nadi da se autor neće ljutiti kako bi svi zajedno pa i ova izdajnička Vlada vidjela u čije ruke popis stanovništva prepušta !!!
Da, to su ti "mirotvorci" koji su u ovoj zemlji pobunjeni bili i ostali i oni su ti koji su abilicijom nagrađeni i koji su po svim državnim i javnim ustanovama zaposleni i hrvatska Vlada baš njih za pokolj nad hrvatima nagrađuje !!!
Svi oni uz domovnice i sve ostale hrvatske isprave imaju i oni su ti kojima je kompletan radni staž za vrijeme rata dok su nam zemlju razarali i u prah i pepeo ju pretvarali priznat pa mnogi od njih i u hrvatskim mirovinama uživaju !!!
E MOJ NARODE VRIJEME JE DA NAPOKON SVI ZAJEDNO NA ULICE IZAĐEMO I OVE IZDAJNIKE SA VLASTI SRUŠIMO AKO SEBI, SVOJIM OBITELJIMA I SVOJOJ ZEMLJI DOBRO ŽELIMO !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.