U Kaštelima napali djelatnike Centra za socijalnu skrb, lakše su ozlijeđeni, uhićena su trojica

15.04.2021. 17:47:00

Napad se dogodio na otvorenom prostoru, tijekom radnog vremena trojice djelatnika Centra za socijalnu skrb. Fizički su napadnuti od strane trojice muškaraca koji su ih pritom lakše ozlijedili, kaže policija

U četvrtak nešto iza 13 sati na području Kaštela napadnuta su tri djelatnika tamošnjeg Centra za socijalnu skrb, piše 24 sata .

Pretpostavlja se da se incident dogodio pokraj samog sjedišta Centra u Kaštel Starom u ulici Brune Bušića, ali informacija o točnoj lokaciji još nije potvrđena.

Kako doznaje Večernji list incident se dogodio na terenu - prilikom obavljanja redovnog posla djelatnika Centra. Od splitske policije dobili smo potvrdu kako su trojica napadača uhićena i zadržana u policijskim prostorijama radi daljnje obrade i utvrđivanja svih činjeničnih okolnosti.

"Napad se dogodio na otvorenom prostoru, dakle tijekom radnog vremena trojice djelatnika Centra za socijalnu skrb. Fizički su napadnuti od strane trojice muškaraca koji su ih pritom lakše ozlijedili. Zbog svega su djelatnici Centra zatražili zdravstvenu pomoć u obližnjem Domu zdravlja", kazala je za Večernji list glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić. 

O motivima napada glasnogovornica nije htjela govoriti već je dodala kako će sve biti poznato po završetku kriminalističke istrage. 

Izvor: 24sata/ Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Izvorni autor: Merita Arslani / 24 sata

Autor: