U Milanu privedeni navijači Dinama

14.09.2022. 16:38:00

Na San Siru od 18.45 igraju Milan i Dinamo u dvoboju Lige prvaka, a talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport objavio je kako je u Milanu uhićeno 14 navijača zagrebačke momčadi, prenosi Narod.hr .

Utakmica je proglašena visokorizičnom, a u talijanskoj prijestolnici mode na ulicama su angažirane brojne snage za provođenje reda i sigurnosti. Tijekom kontrola kod navijača Dinama pronađene su i zaplijenjene dimne bombe, noževi i palice, a privedeno je 14 navijača.

S kontrolama se krenulo od jutra kada su se navijači počeli okupljati. Policija je pretresla navijače nakon što su prepraćeni u policijsku postaju radi obavijesti o mjerama te je 14 navijača privedeno zbog posjedovanja pirotehnike i hladnog oružja.

Kontrole će se nastaviti tijekom dana kako bi se izbjegli problemi javnog reda i mira uoči same utakmice te po njenom završetku.

Navijače zagrebačke momčadi cijelo vrijeme nadgleda policija, pa čak i mala vojna postrojba kako bi se spriječili eventualni neredi koje su BBB-i napravili gostujući kod Milana 2000. godine, piše HRT.

Izvor: Narod.hr/PDN/Foto: HRT

Izvorni autor: mh/narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.