U Mrežnici su pronađena tijela dvojice muškaraca

09.06.2020. 10:20:00

Njihov identitet zasad nije utvrđen, a nisu poznate ni okolnosti smrti

U Rijeci Mrežnici jučer su pronađene tijela dvojice muškaraca. Kako su priopćili iz Policijske uprave karlovačke, tijela su pronađena na području općine Barilović, a identitet preminulih još nije utvrđen.

Kriminalističko istraživanje u tijeku

Zasad nisu poznate ni okolnosti njihove smrti, a iz policije poručuju kako će više detalja biti poznato nakon što provedu kriminalističko istraživanje koje je još uvijek u tijeku.

Tijela su prevezena na Zavod za sudsku medicinu, a kriminalističko istraživanje provode policajci dugoreške Policijske postaje.

Radi li se o migrantima?

Za sada nema informacija je li riječ o stranim migrantima, a nerijetko je upravo njihovo stradavanje na rijekama Karlovačke županije.

Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Katarina Nadija Požega rekla je da će javnost izvijestiti o novim saznanjima nakon što se provede obdukcija.

Izvor: Telegram.hr/ Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Zdravka Grund

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.