U potrazi za Crnim labudom: Plenković je zarazio HDZ zlonamjernim virusima, trojancima, jedini lijek je – Reset i dobar antivirusni program

06.01.2020. 18:24:00

Jučerašnji izbori za predsjednika države nisu poraz Kolinde Grabar Kitarović. Poraz su Andreja Plenkovića i njegovih rukopoloženih uhljeba u HDZ-u, Jandrokovića, Bačića, Kuščevića, Božinovića, Bošnjakovića, Obuljen Koržinek, viteza Reinera i ostale svite nastanjene na Trgu Svetog Marka.

Rezultat su nesposobnih ministara, poslušnih saborskih zastupnika, Grupe Borg, Istanbulske konvencije, opstruiranih referendumskih inicijativa, korupcije, nepotizma, klijentelizma i ono najvažnije izgubljenih ideoloških i političkih vrijednosti. Rezultat su rada nesposobnih savjetnika, medijskih gurua, izgubljenih PR stručnjaka i nadasve nepoštivanja volje birača.

Andrej Plenković zvani Crni labud, njegovi poslušnici i „jurišnici” uspjeli su u nakani da promijene HDZ. Promijenili su HDZ u neku varijantu HNS-a, pa i SDP-a, stvorili su zlo kojem naziv ne može biti drugačiji od JDZ (č. Jude-ze ili Ju-de-ze).

Jednostavno, ljudi koje je Crni labud Andrej instalirao na vlast i u svoje direktno okruženje nemaju dodirnih niti vrijednosnih kvaliteta stranke koja se zvala HDZ, a povratak stranke pod tim nazivom njenih članovima, može se dogoditi isključivo trenutnim odlaskom Crnog labuda Andreja i njegovih idolopoklonika.

Ne odlaskom s čelništva stranke već potpunom eliminacijom iz stranke. Jedini uvjet za opstanak HDZ-a je njihova politička eliminacija, jučer, ne danas ili sutra.

Ne, Andrej, ne Gordane, neće visiti Crni Pedro i taj Pedro neće biti Brkić i Anušić, neće biti krivac Kolinda Grabar Kitarović, krivac si ti, kako stara pjesma kultnih Indexa kaže, Andrej i nitko drugi.

Kriv je, presudu je donio hrvatski narod i članovi stožerne stranke hrvatskog naroda. Članovi stranke na čijem si čelu, ali i članovi koje nikada nisi pitao za njihovo mišljenje i nisi poštivao njihovu volju.

Ne Andrej, stranka nisi ti, stranka su članovi i ti te članovi više ne žele. Nitko Ti nije zabranio da mijenjaš stranku po svom ukusu, ali nitko Ti neće dozvoliti da tu stranku mijenjaš na štetu članova stranke.

Neće ti oprostiti i zaboraviti oni mali članovi i simpatizeri koji su molili i kumili svoje susjede, rodbinu, prijatelje da spase ono što se nije moglo spasiti. Kriv si Andrej što birači nisu glasali za Kolindu već protiv tebe.

Poraz Kolinde Grabar Kitarović poraz je Plenkovićeva HDZ-a, politike stranke i neosporni pokazatelj da je HDZ postala talac osobnih političkih ambicija daleko od Hrvatske i njenog naroda.

Poraz je pokazatelj da u Hrvatskoj nema ni političke ni ine stabilnosti i da opsesivno prikazivanje rezultata rada vlade nije ništa drugo nego samohvala bez značajnijeg uporišta u stilu narodne poslovice – Usta moja hvalite me kada druga neće.

Politika u stilu – Ne bi se štel miješat i pospremanje problema pod tepih nije ništa drugo nego indikator nezadovoljstva, a to je nezadovoljstvo najgore kada dođe od onih koji su te birali.

Plenkovićev krimen je osim nerješavanja problema, totalno otuđenje od volje birača, njihovo totalno ignoriranje, a sve u cilju ostvarenja njegovih osobnih ambicija.

Koalicije s Pupovcima, Vrdoljacima, Bandićima, ljupki zagrljaji s Veljačama te iskrcavanje kamiona novca lijevo liberalnim medijima da veličaju njegov lik i djelo – rezultirali su ne samo porazom Kolinde Kitarović već i pojavom Škore i njegove fanatične sljedbe.

Plenković je svojim radom onečistio stranku zlonamjernim virusima, trojancima koji se teško čiste i jedini način da se riješe nagomilani problemi u stranci, ali i u državi jer je HDZ stranka na vlasti i uvijek potencijalni nositelj vlasti, kako na državnoj razini tako i na lokalnoj je – Reset i dobar antivirusni program.

U konačnici sve drugo vodi HDZ u ropotarnicu povijesti.

Ante Rašić

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Izvorni autor: Ante Rašić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.