U poznati klub u Splitu upalo 40-ak policajaca, tamo je i prije bilo incidenata

28.04.2024. 15:46:00

U noći sa subote (27. travnja) na nedjelju ispred kluba Velvet u Splitu policija je provela veliku akciju. Prema neslužbenim podacima, u akciji je sudjelovalo oko 40 policijskih službenika s desetak vozila.

“Očito se provode pojačane mjere i kontrole nakon neželjenih događaja u noćnim klubovima. Policajci su ulazili u klub”, rekao je čitatelj. 

Iz Policijske uprave splitsko-dalamtinske nisu dali dodatne podatke. Napisalo su jedino da je “riječ o redovnim operativnim poslovima”.

Tučnjava ispred kluba

Podsjetimo, tijekom noći s 5. na 6. travnja ispred dotičnog kluba je premlaćen 23-godišnjak kojeg su zatim prebacili u KBC Split.

U toj tučnjavi je sudjelovao i sin tadašnjeg načelnika policijske uprave Slobodana Marendića, koji je zbog toga dao ostavku.

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: B.D./Foto: MUP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.