U provaliji kraj Graničnog prijelaza Rupa pronašli mrtvog motociklistu. Krenuo je prema Opatiji...

26.06.2022. 17:11:00

TUŽAN KRAJ

Slovenski motociklist nikad nije stigao na osvoje dredište, krenula je potraga, uključili su se policajci i vatrogasci

Opatijski policajci jučer su oko 10.30 sati pronašli 34-godišnjeg slovenskog državljanina koji se prethodnog dana uputio motociklom iz Slovenije u pravcu Opatije. Nije stigao na odredište i mediji su objavili informaciju o njegovu nestanku.

O nestanku osobe je PU primorsko goranska obaviještena putem međunarodne policijske suradnje nakon čega je, u koordinaciji Policijskom postajom Opatija i Javnom vatrogasnog postajom Opatija, organizirana pretraga terena od granice prema unutrašnjosti.

Uz državnu cestu D8, u blizini graničnog prijelaza Rupa, uočen je motocikl u provaliji i beživotno tijelo muškarca. Uvidom u osobne dokumente unesrećenog utvrđeno je da je riječ o navedenom 34-godišnjem slovenskom državljaninu.

"Obavljenim očevidom utvrđeno je da se prometna nesreća dogodila 24. lipnja oko 7.30 sati tako da je vozač motocikla marke BMW, slovenskih registracijskih oznaka, izgubio nadzor nad motociklom te pao u provaliju ispod razine kolnika. Vozač je od siline udarca pao s motocikla i uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće", prenijeli su iz policije.

Po završetku očevida, tijelo preminulog prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Rijeka.

Izvor: RTL.hr/PDN/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: RTL.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.