U revitalizaciju Grubora do sada uloženo 11 milijuna eura!!?

26.08.2023. 09:34:00

Hrvatski narode, samo šuti i pogni glavu dok se Hrvatska pribija na križ od strane srbočetnika i pripadnika stranke koju je osnovao osuđeni srpski ratni zločinac a koja danas vlada Hrvatskom.
Oni izjednačavaju zločin u ratu sa ratnim zločinom i krvavom srbočetničkom agresijom. Naravno da je svakom normalnom žao zbog ubijenih, ali raditi ovo što radi službena vlast kako bi se dodvorila partnerima koji potječu iz stranke koju je osnovao osuđeni srpski ratni zločinac nedopustivo je. Stavljati u isti kontekst ubojstvo 6 civila u Groborimo i pobjedu u VRO Oluja sramotno je i ponižavajuće za sve one koji dadoše svoj život u obrani svoje hrvatske domovine. Sve oko Grubora je neshvatljivo za one koji su imali volje imalo dublje pozabaviti se ovim zločinom. Sav teret odgovornosti i ljage stavljen je na specijalnu policiju no ako je UN imao pristup tijekom operativnog djelovanja specijalne policije nisu li takvu mogućnost mogli iskoristiti i drugi. Sam način izvršenja ubojstva poznatiji je kao rukopis srbočetničkih zličinaca. Takvo iživljavanje poznato je samo kod srpsko-četničkih koljača.
Ljaga na specijalnoj policiji i dalje stoji kao i na zapovjednicima kojima ništa nisu uspjeli dokazati ali i dalje upiru prstom u njih iznova i iznova. A sada je i službena vlast izjednačava što se izjednačiti ne može. Izaslanici iz Srbije dolaze na ovakva događanja, ali ne i pokloniti se tisućama nevinih hrvatskih žrtava, a Milanović se još usuđuje reći kako je ovo mrlja na Hrvatskoj. Sramota, Hrvatsku od napadnute države želi pretvoriti u zločinačku! Ovo je isključivo mrlja na onima koji su to počinili i na onima koji su mogli a nisu htjeli razjasniti zločin a to su tadašnji državni odvjetnik Bajić i sudac Majerović!
Stoga je nedopustivo i trebalo bi postati kažnjivo za sve koji kao i danas kroz medije i javne nastupe govore kako su 6 civila srpske nacionalne manjine u Groborima ubili pripadnici Antiterorističke jedinice (ATJ) Lučko.
Plenković je pak Grubore, zločin koji je bio iznimka, izjednačio sa srpskim i komunističkim zločinima koji su bili pravilo.
U revitalizaciju Grubora do sada uloženo 11 milijuna eura!!? Koliko je uloženo u opustošena i spaljena sela iz kojih su protjerani Hrvati? Koliko je ostalo spaljenih i napuštenih sela u koja se Hrvati ne mogu vratiti. Oni ne zaslužuju revitalizaciju, zašto?
I na kraju Miloševiću tko si ti da nešto uvjetuješ nama koji smo preživjeli kalvariju srbo-četničke krvave agresije na Hrvatsku, tko si ti da uvjetuješ kada ćete nas prestati mrziti? Mržnja je upisana u vašim genima jednako kako i ideja velike Srbije koju uporno provodite. Ako je hrvatski narod slijep sada, progledat će ponovo jednog dana.

Izvor: društvene mreže

Izvorni autor: Zorica Gregurić/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.